Online marketingbureau
Messcherp Marketing

Wij zijn Messcherp Marketing, een jong en dynamisch online marketingbureau met ruim 7 jaar marketingervaring in diverse branches, zowel aan bureau- als aan klantzijde. Messcherp Marketing staat voor effectieve strategieën, creatieve concepten en verfrissende campagnes. Werken met ons betekent een gestructureerd proces, concrete resultaten en vooral snel schakelen. Wij zetten nét even dat stapje extra om het optimale uit uw marketing te halen.

Van sportmarketing tot citymarketing
Onze marketingervaring is zeer breed en strekt van de sportbranche tot de gemeentelijke overheid. Zo hebben we binnen de sportbranche gewerkt aan het in de markt zetten van een nieuw internationaal triathlonproduct (de World Triathlon Series), het vermarkten van advertentiemogelijkheden op internationale voetbalwedstrijden (o.a. de FIFA World Cup 2010 Qualifiers) en de marketing van de Duitse professionele handbalclub HSV Handball. Bij FC Utrecht Business waren we eindverantwoordelijk voor de B2B-marketingstrategie van de club en het herpositioneren van de Business Club.

Daarnaast hebben we voor verschillende gemeenten gewerkt aan hun marketingstrategie. Bij citymarketing ligt de focus op het zo goed mogelijk profileren en uniek positioneren van een stad, gemeente of regio met als doel bezoekers, inwoners of bedrijven aan te trekken. Naast het marketingaspect is stakeholdermanagement hierbij van essentieel belang. De strategie is pas succesvol wanneer stakeholders als ondernemers, het bedrijfsleven en de gemeentelijke politiek eraan meewerken.

Tot slot hebben we ervaring met diverse positioneringsvraagstukken. Zo hebben we bijvoorbeeld gewerkt aan het opnieuw positioneren van een winkelcentrum in Noord-Brabant. Einddoel: meer bezoekers genereren wat resulteerde in meer omzet voor de winkeliers.

Online marketingbureau met veel ervaring
Zoals u ziet, putten wij uit een brede waaier aan ervaring. Marketing in het binnen- en buitenland, en B2B en B2C: wij zijn er bedreven in. Daarnaast hebben we gewerkt aan zowel de klant- als aan de bureauzijde. We weten dus precies wat uw verwachtingen van een online marketingbureau zijn. En nóg belangrijker: we zijn in staat om te denken vanuit de eindklant. Juist door die combinatie kunnen we uw bedrijf de service bieden die u nodig heeft.

Kennismaking
Heeft u een marketingvraagstuk voor ons liggen? Wilt u meer leads, of een hogere conversie uit uw website, of wilt u weten wat uw bedrijf met e-mailmarketing kan? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking en een eerste advies.

Ja, ik wil gratis marketingadvies